Diablo 3 er her!

Så er der ikke mere end 4 uger, til Diablo 3 udkommer – og hvilken stor fornøjelse det bliver at spille det spil. Hvis bare jeg så havde en computer, der kunne trække det, hvilket jeg desværre ikke har i øjeblikket. Jeg skal bruge en billig bærbar pc, som kan trække spillet og jeg overvejer at købe den her!

Det bliver en sand fryd at løbe rundt i den verden igen. Det er ved at være ret lang tid siden, jeg spillede det sidste Diablo 2, så jeg glæder mig bare så meget. Jeg har en del kammerater, som også er klar på at give den gas, så det er bare om at komme i sving om en lille måneds tid. Folk har fået børn nu osv osv, men jeg håber da stadig at folk vil sætte tid af til at mødes på nettet og trykke pedaqlen i bund.

billig bærbar pc
Billede fra pcworld.dk

Og nu kan man også tjene penge ved at spillet Diablo. Så bliver det da ikke meget bedre! Det er vidst noget med, at man kan købe for guld i spillet og så også for rigtige penge endda! Blizzard har meldt ud, at det bliver svært at lave farms, som f.eks. eksisterer i World Of Warcraft, men mon ikke der findes en måde at tjene lidt penge derinde, nu hvor Blizzard alligevel tager et gebyr for alle handler, der bliver foretaget.

Jeg glæder mig mere end et lille barn og det har også været meget lang tid undervejs! Det er næsten en skam at have ventet så længe – nærmest 4 år – siden det blev bekendtgjort, at spillet ville komme. Jeg starter ud med at spille Barbar, så til alle jer derude, der tænker på at spille Diablo 3 – pas nu på, at I ikke render ind i far! Det bliver med garanti en skidt oplevelse for jer 🙂

Held og lykke!