Love it!

Hvis der er noget, som jeg virkelig elsker, er det billigt tøj af fede brands! Der er mange steder, man kan købe tøj og generelt er hele Danmark vel proppet med tøj butikker, men når man falder over en webshop som denne – med så gode priser på tøj som f.eks. Cheap Monday, er der ikke et øje tørt her. Det er som om, jeg bare kan blive ved med at købe tøj nu og få det sendt med pakke posten.

Det er snart den 1. i måneden igen, så jeg er ret bange for hvad, der kommer til at ske her. Jeg tror måske, at jeg burde gemme mit VISA kort væk, for det bliver da misbrugt på det groveste, hvis ikke jeg har gemt det et sted og glemt hvor henne bagefter.

Det er ikke let, at være en person, der går meget op i hvordan, man ser ud. Jeg er ikke totalt fanatisk omkring det, men jeg sætter bare en ære i at ligne noget, der ikke er løgn. Jeg ved godt, at de fleste mennesker klæder sig nogenlunde fint på, men at fremstå så fin og præsentabel som muligt til enhver tid, er altså noget, jeg vejer meget højt i min bog!

Her er et billede af noget af det sidste, jeg købte via samme webshop. Jeg må erkende, at jeg er dybt imponeret over at kunne shoppe så let og problem frit, som man gør på shoppen, men I skal passe på derude – Det er stærkt vanedannende og pludselig har du brugt hele din løn på lækkerier og så kan du ikke betale el regningen i stedet.

Cheap Monday
Billede fra denimology.com

Sådn kan det gå, når man ikke passer på, sang min mor altid, når min bror eller jeg havde sået os. Nu har jeg bare slået mit kredit kort, men det er heldigvis ikke lige så alvorligt.