Road-trip i lejet bil fra Fire Hjul

Vi er en flok drenge som bor i det Jyske, nær Aarhus. Ingen af os havde nogen bil der var stor nok til os alle, så vi valgte derfor at leje en. Det skulle selvfølgelig ikke være noget alt for fancy, men bare en billig en. Mest og alt i tilfældet af vi kom til at forårsage en eller anden form for skade, så det ikke ville være alt for dyrt at få set på. Vi var nemlig fuld ud klar over det sagtens kunne ske, da vi ikke altid var helt så forsigtige som vi burde være. Vi havde ikke rigtig i tvivl om hvem vi skulle bruge, da en af vores fælles venner tidligere havde brugt Fire Hjul.

Han havde været utrolig glad for Fire Hjul, da alt gennem dem var super nemt. Her var der både mulighed for at aflevere 24/7, samt meget fleksible muligheder. Det var nemlig ifølge ham muligt at leje bil totalt efter behov, alt fra 1 dag til 6 måneder. Det betød vi ikke behøvede at være bekymret for at overskride vores betingelser. Vi kom rigtig hurtig igennem hele proceduren. Da vi betalt med kreditkort, behøvede vi slet ikke ligge nogle former for depositum. Vi brugte Fire Hjuls afdeling ved Aarhus, da ville var studerende fra Aarhus universitet. De har dog også flere steder, såsom Horsens og Kolding. Her kan du aflevere bilen internt, mellem alle deres butikker.

Retur fra tur, og aflevering af bil til Fire Hjul

Vi fik en god personbil til seks personer lejet, og tog afsted. vi var afsted i lidt over en måned, og set mange og spændende ting. Hele oplevelsen var utrolig fed, og vi var alle sammen enige om vi skulle ud og rejse igen sammen. Vi fik leveret bilen i Aarhus, og fik betalt det hele ganske nemt. Hvis du har brug for en låne, om det bare er til en dag eller en måned, så kan du overveje Fire Hjul. Servicen var i top, og det hele var ganske nemt. Vigtigst af alt var prisen også rigtig god.