Sjov & Spas!

Findes der mon et sjovt badeland på Fyn? Det tror jeg rent faktisk, at der gør. Jeg har hørt historier om et sted, der ligger på en camping plads, hvor alle er velkomne og personalet er meget venligt. Jeg har aldrig selv været der, men jeg er sikker på, at de folk, der har ytret sig til mig, ved hvad de snakker om. De har ingen grund til at lyve, men jeg vil give jer ret i, at det er lidt ligesom, at der er en krukke med guld for enden af regnbuen. Og hvorfor, spørger du så sikkert. Det er ganske enkelt fordi, at der normalt intet er at tage sig til på Fyn. Her er simpelthen bare så overdrevet vold hamrende kedeligt, at det næsten ikke kan være nok. Eller det kan det jo så, men I ved hvad, jeg mener når jeg skriver sådan.

Jeg har hørt, at der skulle være lejl bål hver aften og at folk spiller guitar. Jeg har hørt, at de rister skum fiduser på selv samme lejrbål. Jeg har hørt, at personalet altid er hjælpsomme og venlige og at de har en sød hund, der aldrig bider, men hyler mod månen, når den er fuld. Altså hunden. Mange ved ikke, at hunde kan blive fulde af at drikke for meget sodavand, men det er altså rigtigt. Kakao kan også gøre dem sjove og når de danser på begge bagpoter ved forpoterne for øjnene, men sådan er der så mange eventyrlige rygter.

Det vigtigste er nu at jeg skal ud og se, om det virkelig kan passe, at der er så hyggeligt som de siger. Jeg ved bare ikke helt hvem, jeg skal tage med mig? Er der nogen af jer, der vil med på eventyr? Hvis ikke behøver I ikke at skrive det, men hvis I gerne vil med, er det bare om at sige til i en fart!

badeland på Fyn
Billede fra highways.dk