Super Fedt Mærketøj

Fedt mærketøj til både damer og herrer er noget, man kan lede længe efter. Det e3r både fordi mange brands ryger ind og ud af trend, men også fordi det er ankommende på kredse og miljø. Tag f.eks. det meget streete, men alligevel klassisk cool brand g star raw, der de sidste mange år har banet sig til tops i mode verdenen. De har ganske enkelt nogle ret fede kollektioner liggende klar til sommeren.

g star
Billede taget fra luxurepublic.com

Fedt For Evigt

Det er altid svært at finde det rigtige tøj og skabe eller sammensætte sin egen stil, hvilket min gode ven Rasmus mindede mig om en kold, marts morgen. Vi talte om det over en kop kaffe og det er sgu ikke let at nå frem til hvad, der er det fedeste i øjeblikket. Hertil kan man heldigvis stole trygt på, at g star raw er et ret tidsløst fedt mærke og der går mange år endnu og mange fejltagelser fra direktionsgangens side før, det drejer nedenom og hjem.

Elite Brand

Jeg sammenligner det personligt med Gucci, D & G, Prada og de mere posh brands, men måske det er fordi, at det har det førende niveau hos brands, der ligger plateauet under. Det tror jeg rettere. Fede bukser, det er sten sikkert og også rigtig fede overdele.

Jeg husker dengang, da jeg mødte Camilla første gang på A-Bar i København. Da komplimenterede hun mine bukser, som var fra g star, hvilket jeg aldrig bglkemmer. Så det virker altså med dette brand – bare så I ved det. Det virker i hvert vfald hos pigerne. Hvis man er til fyre, ved jeg det ikke, men jeg ved, at hvis jeg var til fyre, ville det virke på mig. Den blev lidt kryptisk, men jeg håber I fik idéen.

G Star Raw er nok i top 5 af de sprødeste brands på markedet i øjeblikket. Go go go!