Supersmart påfund!

Eller skal man snarere sige, at genbrug er en god ting? Det ved jeg ikke, men jeg ved dog, at søbolde er en af de bedre ting i livet. Jeg har lige læst en hel del om søbolde og en masse andet omkring golf og jeg må erkende, at det er en flot ting at genbruge de bolde, der er blevet skudt i søerne eller ud af banen. Og igen, hvorfor skulle man dog ikke det? Det er vel kun folk, der møder op i deres stiveste puds, der insisterer på at have helt nye og rene golfbolde med sig, selvom det ingen mening giver. Jeg synes det er ret latterligt.

søbolde
Billede fra goon.dk

Ikke desto mindre kan jeg godt se, at der er noget lækkert over en ny og lækker golfbold, men det er jo ikke fordi søbolde er helt mudrede til eller fyldt med vand. De fungerer lige så godt som de nye og hvis en bold er bristet inden i, bliver den sorteret fra automatisk ved gennemgang, inden de bliver pakket ned og solgt igen. Fascinerende at tænke på, at de allerede er blevet solgt en gang og at de så bliver solgt igen. Og muligvis igen og igen og igen. Godt det ikke hænger sådan sammen med tanga trusser eller sokker. Eller endnu værre, ristede hot dogs med det hele.

Konklusionen

Konklusionen bliver følgende: At købe søbolde er en god ting. Ikke nok med at man sparer en hel del penge på denne måde, støtter man også en god sag – nemlig miljøet. Man burde stoppe med at producere golfbolde, hvilket ikke kan være helt sundt for miljøet – indtil alle golfbolde (søbolde) er blevet brugt op. Herefter kan man så gå igang igen. Jeg spiller som bekendt selv golf og I ser ikke mig med skinnende nye golfhandsker ved hvert nyt spil. Jeg sætter en ære i genbrug og opfordrer alle andre til at gøre det samme!