40 års med mobil cocktail bar

on

Jeg rundede for nylig de famøse 40, og det skulle fejres med et brag af en fest med venner og familie. Til festen havde jeg også lejet en mobil cocktail bar fra bar-mobil.

Det var et kæmpe hit hos tanter, fætre, bedstemødre og vennerne. Ja, jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på arrangementet, og alle syntes, det var kanon morsomt, at der var en bar, de kunne gå i og hente lækre eksotiske cocktails.

Nu er jeg jo ikke lavet af penge, så jeg havde kun sørget for vin og øl til maden. Og det havde jeg hentet i Tyskland. Det er selvfølgelig en længere tur, når man er bosat i den anden ende af længe, men jeg er heldigvis typen, der synes, at sådan noget er kanon hyggeligt. Jeg havde derfor taget et par kammerater med mig til Tyskland for at hente et stort lager ind. Ved at gøre dette, er jeg sikker på, at jeg har sparet en del penge. Men efter maden havde jeg bestilt bar-mobil til at komme og sætte en fancy mobil bar op. Det virkede lidt som om, vi var på en rigtig bar faktisk. Det føltes helt eksklusivt. De havde sendt en utrolig serviceminded og sød bartender ud til at servere drinksene, og damerne var ellevilde. Man kunne nok også forestille sig, at det er ved at være længere tid siden, at de har været ude og svingerne stængerne. I hvert fald den lidt ældre del af damerne.

I baren kunne man få alt fra G&T til strawberry Daiquiry. Jeg havde udvalgt 8 drinks, der kunne bestilles i baren, og det var stor success. Ydermere havde jeg bestilt fri bar, så alle bare kunne gå amok i baren, som de nu en gang havde lyst til.

Min mor blev pænt tipsy, og min far måtte følge hende hjem tidligt, men ellers holdte de fleste ud til den sene nattefest. Kanon aften.

vin-og-glas