Nyt hus med tømrer firma – Farum

Manden, ungerne og jeg skulle for nylig have fundet os et nyt hus. Det er snart tid til familieforøgelse igen, igen, og vi mente derfor, at det var på tide, inden den nye bebs kommer at få et større sted at bo. Det hjalp et tømrer firma fra Farum os med.

Det var ikke, fordi vi ikke ville købe et nyt stort hus, men når begge forældre er ansat indenfor det offentlige, så kan det være svært at finde tid og penge til at købe det store drømmehus fra starten af. Vi gik derfor efter et håndværkertilbud, hvor vi fik et mellemstort hus til en rimelig penge. Min mand er rimelig fingernem, men det ville stadig tage for lang tid, hvis han selv skulle banke og slå brædder i vores nye sted, tid som vi ikke rigtig har med den lille nye på vej. Derudover så synes vi heller ikke, at de små, som vi allerede har skal glemmes i den periode lige op til en familieforøgelse. Omvendt skal der her være ekstra fokus på dem, så de ikke føler sig overset. – Klik her for professionel rådgivning

Vi ringede derfor til mvz.dk, et yderst professionelt tømrer firma i Farum, som sendte et par profesionelle rådgivere forbi og kigge på det nye hus. Her gav de os et godt tilbud, som vi ikke kunne afslå.

Sammen med dem lagde vi planer for, hvor og hvordan de skulle arbejde i huset, således at vi ligeså stille kunne begynde at rykke ind i de stuer, som de var færdige med. Vi opsagde derfor vores nuværende leje på det hus, vi boede i, for at vi ikke skulle hæfte to steder. Frygten for at de ville være for langsomme med deres arbejde lå dog i os, for man har hørt historier, men heldigvis for os, så gik alting som smurt, og vi rykkede ind til tiden.

Nu går tiden med at indrette børneværelser og gøre stedet til vores eget.

dreamstime_xl_48682254