God oplevelse hos kro – nordsjælland

Jeg var i weekenden på restaurantbesøg på Blovstrød Kro med min kæreste. Det var en super skøn aften med god mad og god betjening. Det er en lille kro i Nordsjælland, et hyggeligt lille sted i et mindre murstenshus med autentisk atmosfære.

Det var en overraskelse til min kæreste, som  jeg ville forkæle lidt ekstra med en god bøf og et par gode glas rødvin. Det lykkedes til den helt store guldmedaljse. Vi havde et par skønne timer sammen, hvor vi fik grinet, snakket og hygget os. Maden var super lækker, og bøfferne var stegt, ligesom vi kan lide dem. Da det var en lørdag aften, var der helt proppet på restauranten, hvilket man jo godt kan forestille sig, når det er den aften, de fleste gerne ville ud og hygge sig. Vi havde derfor bestilt bord i god tid. Vi havde fået et lille bord i hjørnet, så vi havde plads til romantik og hygge. Min kæreste gider normalt ikke holde i hånden sådan til daglig, men når vi en sjælden gang imellem tager os god tid til at forkæle hinanden, så gider han godt. Så det var bare super dejligt bare at sidde i hjørnet i ro og mad og holde i hånden over en god middag.

Til dessert havde vi valgt hjemmelavet pandekage med vaniljeis og hindbærsyltetøj og nøddeflager. Namme nam. Nu har jeg også en sød tand, men det var dælme en dessert jeg vil huske længe. Lige en dessert efter min smag. Måske jeg skal invitere kæresten med afsted igen snart.

Til alle jer andre par derude i det nordsjællandske, som også har brug for lidt romance en gang imellem, så anbefaler jeg helt bestemt, at I besøger stedet. Eller en anden hyggelig kro i Nordsjælland for den sags skyld. Det er bare vigtigt, at holde romancen ved lige en gang imellem, så man ikke glemmer hinanden – specielt hvis man har unger.

dreamstime_xl_39754293