Designermøbler & klassiske møbler

Leder du efter flotte designermøbler, eller går du efter en bestemt stil – klassisk, retro eller moderne, så findes der et stort udvalg på markedet i enhver smag.

Designermøbler ligger prismæssigt som regel i den dyre ende, til gengæld får du holdbare, tidsløse møbler hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

For rigtig mange mennesker er stuen det rum i hjemmet, hvor de opholder sig og slapper mest af. Der findes ikke noget bedre, end at komme hjem fra en hård dag på arbejdet, og så sætte sig i sofaen med en god kop kaffe, med benene smækket op.

Stuen er det rum hvor gæsterne opholder sig inden middagen, så det er vigtigt at stuen er hyggelig og rar, og kan løfte den gode stemning hos dine gæster.

Heldigvis er stuen et af de rum i hjemmet med flest indretningsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Om det skal være bestemte designermøbler eller klassiske møbler, som skal præge stuen, eller om det er detaljerne, billeder med minder eller ting som man har arvet fra mormors stue, der skal præge stuen.

Målet for indretningen er at skabe en vedvarende livsglæde og trivsel, og et rum som fungerer for den travle familie i hverdagen. Hvad enten du vælger at blande forskellige udtryk, stilarter og materialer, så skal rummet skabe rammer der glæder og fornøjer – og ikke mindst har et personligt indtryk.

Farver har også stor betydning for indretningen, og kræver også grundige overvejelser. Hvad enten du vil give rummet en autentisk historisk stil, om du vil skabe en bestemt atmosfære eller harmoni i rummet, så kan farverne ændre rummets udseende og udstråling. Du kan også pynte møblerne med et ægte skindtæppe, eller ligge det foran pejsen, så der skabes en autentisk nordisk stemning.

Savner du inspiration til et stilfuldt hjem med smukke og tidsløse designmøbler, bør du slå vejen forbi møbelforretningen Buehøjgaard, som sælger både vintage møbler, klassiske møbler og designermøbler.