Pleje af dine eyelash extensions – De bedste tips

Har du fået helt nye eyelash extensions? Så er det tid til at lære at holde dem, så de ser perfekte ud så længe som muligt!

Hvis ikke du passer dem rigtigt, kan de hurtigere falde af, og så har det været spild af tid og penge, som du kunne have brugt andetsteds. Desuden kan du risikere, at øjenvipperne falder af nogle steder, så øjenvipperne ser unaturlige ud. Her er et par tips til at holde dine vipper flotte:

Gnid ikke øjnene

Dette er en af de vigtigste ting du skal undgå at gøre, da folk ofte har tendens til at gnide deres øjne uden at tænke over det. Når du gnider øjnene, risikere du at bryde båndet mellem dine naturlige vipper og eyelash extensions, der får dem til at falde af for tidligt – så lad vær.

Brug ikke makeup og andre ansigtsprodukter der ikke oliefri

Olierne i makeup, fugtighedscreme, rensemidler og andre produkter kan ødelægge dine eyelash extensions, da olien kan bryde det der holder eyelash extensions knyttet til dine naturlige vipper.

Hvis din almindelige fugtighedscreme indeholder olie, og du bare ikke kan leve uden den, så sørg for, at cremen ikke kommer i nærheden af ​​dine eyelash extensions.

Børst dine øjenvipper

Hvis du ikke allerede har vippebørste, så bør du anskaffe dig én og sørge for at rede dine vipper igennem – gerne to gange om dagen, én gang om morgenen og en gang om aftenen. Det holder dem flotte, og forhindrer dem i at blive filtret ind. Men husk at børste forsigtigt, så du ikke får revet dem af i stedet.

Brug ikke vandfast mascara

Du bør holde dig fra al vandfast makeup, specielt vandfast mascara. Da der kræves en mere hårdhændet fjernelse af vandfast mascara, kan du skade dine nye øjenvipper. Faktisk behøver du ikke at bruge mascara overhovedet, når dine eyelash extensions er påsat. Brug i stedet eyeliner eller øjenskygge der ikke er vandtæt.

Det vigtigste tip til sidst

Glem ikke, for at bevare de mest fantastiske vipper, så skal du få dine eyelash extensions påsat regelmæssigt. Starlash kan hjælpe dig med regelmæssig påføring, så du hele tiden har flotte naturlige vipper.