Kruset & ødelagt hår efter solen? Prøv Alterna Caviar

Er der noget alle piger kan relatere til, så er det gruset og ødelagt hår efter en varm sommer med sol og saltvand.

Men nu er Alterna Caviar tilbage med en serie af hårprodukter, der reparerer og styrker håret. Serien bygger på kaviarekstrakt, og er testet på 200 kvinder, hvoraf 93% meldte tilbage, at hårprodukterne gav dem mærkbart blødere hår, og så mindre skadet ud.

Alterna Caviar er til dig, der ønsker et stærkere og sundere hår med mere volumen, der er let at style. Hårserien reparerer og forynger dit hår, hvilket giver smidighed og en længerevarende glans.

Best of Beauty

I 2013 og-14 blev Alterna Caviar prisvinder af ”Best of Beauty”, og igen i 2015 fik Caviar Treatment Omega+ Nourishing Oil tildelt prisen.

”Pure. Proven. Professional.” Er Alterna haircares slogan, og det er ikke uden grund. Produkterne er fri for parabener, kunstig farve m.m.

Ødelagt hår eller mere volumen?

Hvis du er én af dem, som ikke kan få bugt på det ødelagte hår, så bør du prøve Alterna Caviar. Mange faktorer kan medvirke til at håret svækkes, for eksempel hårfarve og blegemiddel, og så er det vigtigt at genoprette og styrke håret med protein.

Har du brug for mere fylde, kan du også bruge Alterna Caviar. Mange volume-shampoo’s kan gøre håret tørt, men med denne produkterie behøver du ikke at skifte mellem flere shampooer, der dels giver håret volumen og fugt, men her kan du nøjes med bare én shampoo.

TIP: Køb Alterna Caviar online hos hair247.dk