Fortællerstemmer til en animationsfilm?

I dag kan alle animere. Alle kan i hvert fald lære det. Det kræver kun én ting: Forbindelse til internettet. Jeg kan selv anbefale programmet Blender, som er meget brugervenligt, og som der findes hundredevis af tool-guides til på Youtube.

Jeg har altid tænkt på at lave min egen tegnefilm, og med værktøjer som disse kan det blive virkelighed. Blender er mest egnet til at lave simple animations-konstruktioner, men det er brand godt til at øve sig på, så man ikke spytter flere hundrede kroner om måneden i et program, hvis funktioner man skal lære helt fra bunden. Så man kan starte med Blender, og når man har styr på det, og har bygget fede figurer og scener nok, så kan man jo så ud og investere i et professionelt værktøj.

Udover det rent visuelle, så skal jeg bruge nogen til at indtale stemmer – med mindre man kører stille kortfilm eller stumfilms-stilen. Jeg har selv forsøgt mig med at indtale lidt, men det bliver ikke rigtigt godt, og min stemme er ikke rigtigt egnet til radio synes jeg.

Jeg har googlet lidt rundt efter nogen der kan indspille lydspor, og faldt over nogen der hedder Voice Resort. Jeg ved ikke om de bruger deres tid på denne slags hoppy-projekter, og er ikke sikker på, at jeg er klart til at betale hvad det koster, når man sætter så professionelle folk til at arbejde.

Men ideen er sjov, og projektet er tættere på, nu hvor jeg har fået øvet mig på karakter-animering.