iPhone 6 med buet skærm?

Rygter om iPhone 6, er dukket op. Et Apple patent tyder på kommende håndsæt kunne være udstyret med en buet touchscreen display.
Reelt set er det et patent på en buet tryksensor kontra den flade der ligger i den nuværende iphone 5S skærm.
Iphone 6 / iphone air har ikke været nævnt i patentsøgningen og derfor er det tvivlsomt om det overhoved bliver næste version af apples vidunderlige iphone der skal have buet skærm, kun at apple søger at bruge buede trykfølsomme skærme på smartphones og andre enheder. Det kunne meget vel være på en fremtidig touch-mus som afløser for den nuværende magic mouse.

Vi har set buede smartphones tidligere som for eksempel Arc, men endnu mangler vi at se en buet eller kurvet skærm der virker bedre end de flade selv om både LG og Samsung har hver deres smartphone på markedet med buede skærme. Det lægger måske stadig lidt ude i fremtiden og det er samtidig svært at forestille sig at en buet skærm vil være optimal at skrive på.

Et andet rygte er at den kommende iphone vil være med en 4.7” skærm uden at det skulle ændre på telefonens størrelse, blot at at det vil blive et til-kant skærm og med en forbedret skærm, så covers til de nyeste iPhones bør ikke være nødvendigt.

MEN, mon ikke deres patent er en sideløbende udvikling af opkøbet af Safirglas fabrikken i USA, man kunne spekulerer i om begge dele ikke er til et kommende iWatch.

En helt anden ting er at apple har et hav af patenter og søge om endnu flere, nogle af dem er ikke kommet i brug og nogle er tiden løbet fra så de ikke længere er relevante.

Det er Nextopia i en nøddeskald, vi vil hele tiden have noget der er nyere og bedre, tror det er der vi finder lykken og det er det måske også for en kort stund, men optakten er næsten lige så fantastisk, ventetiden, rygterne, gætterier og håbet om at den næste iphone kommer med en eller anden funktion du bare ikke kan undværer og som gør alle de andre smartphone producenter til skamme.

Der er længe til du ser en iPhone 6, så indtil da må du “nøjes” med en iPhone 5s men den er også helt fantastisk.