Sådan kommer du i gang som iværksætter!

Bliv iværksætterAnno 2014 har det formentlig ikke været mere populært at springe ud som ung iværksætter, det er nærmest gået hen og blevet trendy!

Så er du ung, eller ældre for den sags skyld – som ikke gider arbejde i et kedeligt morgen til aften job, hvorfor så ikke gå i gang med at tjene sine egne penge?

Nu tænker du måske, at det er meget nemt at sige – for du har da absolut ingen idé om hvad du skal gå i gang med. Men det er her at man skal være lidt kreativ, hvis man gerne vil være iværksætter.

Du behøver nødvendigvis ikke at opfinde et helt nyt produkt eller lave en anderledes service, mindre kan faktisk også gøre det. Nogle af de mest succesfulde virksomheder er faktisk kopier af andres forretningsidéer, hvor de blot har gjort produktet eller servicen bedre.

Tanker du kan gøre dig omkring iværksætteri

Har du gå på modet?

Det er viljen som driver værket i de fleste ny op startede virksomheder, og derfor er det også vigtigt at du finder ud af, om du har det som der skal til for at få succes?

Disciplin, motivation, hårdt arbejde, er b.la. nogle af nøgleordene, hvis man gerne vil have succes med ens forretning.

Overvej at vælge en niche

Ved at vælge en niche at starte op i, har man mulighed for at fokusere kun på det produkt/service – fremfor at gå bredt.  Det er en fordel, i og med, at man kan tilbyde en langt bedre service eller produkt.

Så har du fx nogle kompetencer indenfor en bestemt niche, og mener du at du kan gøre det væsentligt bedre end konkurrenterne, så kunne det fx være en idé at starte sin forretning her.

Stop snakken & gør noget ved det!

Man kan hurtigt komme på mange idéer, men det er de færreste som rent faktisk gør noget ved det – hvilket også er en af grundene til at man ikke skal være så bange for at snakke om sine forretningsidéer.

Har du fat i noget af det rigtige, så drop snakken og kom ud over stepperne, og kom i gang! Længere er den faktisk ikke J

Brug internettet til at søge mere viden og råd

Internettet er et fantastisk redskab til iværksættere, og uanset om du har tænkt dig at lave en forretning online eller offline, så vil du med sikkerhed kunne finde en masse gode råd og viden, som vil kunne hjælpe dig.

Nogle af disse steder kan du starte:

Startvaekst.dk – iværksætter portal, som har til formål at hjælpe folk med at starte virksomhed op.

Amino.dk – forum for iværksættere og forretningsfolk.

Ejendomstorvet.dk – stedet hvor du kan finde erhvervslokaler i Danmark, ved at bruge deres søgefunktion.

Expresstryk.dk –  Tryksager som markedsføringskampagne