Leder du efter en kasseløsning?

Hvem opfandt kasseapparatet? Saloon-ejerne brødrene Ritty opfandt i 1879 verdens første kasseapparat, og fra da af skulle bartenderne slå bestillingerne ind, og herefter blev betalingen udregnet. Pengeskuffen blev dog først tilføjet senere, og i 1884 kunne kasseapparatet også udskrive en bon.
Sidenhen er teknologien blevet udviklet, og i dag findes der et hav af kasseløsninger, skræddersyet til virksomhedens behov.

Kasseløsninger til fysiske butikker

De fleste butiksejere leder efter en kasseløsning, der kan matche butikkens specifikke behov. Ikke alle butikker har behov for samme kasseløsning, da f.eks. Restauranter eller Kioske kan benytte et traditionelt kasseapparat.
Med kasseløsninger i forskellige prisklasser, og mange forskellige indbyggede muligheder, kan det være svært at få overblik over, hvilken løsning der er den rette for ens egen butik.

Få et overblik

Der findes et hav af alternativer inden for kasseløsninger, der hver især er udviklet til forskellige virksomhedstyper. Der findes dog overordnet to forskellige kasseløsninger – den traditionelle og det moderne POS (Point Of Sale) kassesystem med touch skærm.

Traditionelle kasseapparater

Til mindre virksomheder som ikke har brug for den store, avancerede kasseløsning, men bare skal bruge et kasseapparat, der kan håndtere betaling med dankort og kontanter, findes det traditionelle kasseapparat. Med en simpel brugerflade, bliver apparatet nemt og hurtigt at betjene, dog forefindes værktøjer som lagerstyring og touch skærm ikke med denne form for kasseapparat.

Moderne kasseløsning

Har du derimod behøv for en løsning, der kan håndtere økonomi-, lager og ordrestyring m.m. Samt en avanceret rapportering over statistikker gennem kasseapparatet, skal du investere i et POS kassesystem.
Butikker med online webshop, kan kobles op til en kasseløsning, således at webshoppen bliver koblet direkte til lageret, og automatisk opdateret og registreret i kassesystemet.
Restauranter har tit en kasseløsning med indbygget bordstyring og bordreservation. Nogle systemer kan endda også håndtere madbestilling, som bliver sendt direkte ud til kokken.
Almindelige butikker der kører med kampagner, tilbud eller nedsatte varer, kan køre med en kasseløsning der har kampagnestyring. Produkterne oprettes blot i systemet, og tildeles en tilbudspris. Når varen scannes ind, sørger systemet selv for at nedsætte prisen på varen. Når kampagnen er slut, ændres prisen tilbage til normalprisen.