Udvidelse af boligareal kalder på jordkørsel

Tænk, vi vidste ikke, at Tofteng A/S også kørte jordkørsel for private, men til al held er vi blevet en hel del klogere på det felt. Årsagen var, at vi igennem nogen tid har villet lave en tilbygning til vores hus, men tanken om at transportere jord frem og tilbage i vores lille Fiat Ponto har hele tiden afholdt os fra at starte på projektet.

Heldigvis har vi en snusfornuftig nabo, som fortalte os, at han tidligere havde benyttet Tofteng A/S til jordkørsel, så vi tog selvfølgelig straks kontakt til Tofteng A/S for at høre, om det var en service, de stadig leverede.

Jordkørsel hos Tofteng A/S er både for private og erhverv

Selv om Tofteng A/S havde foretaget nogle ændringer i deres praksisser, så fik vi at vide, at vi som private stadig kunne benytte os af denne jordkørsel-service. Så vi gik straks i gang med at lægge planer for tilbygningen til vores hus.

Vi havde selvfølgelig engageret et ingeniørfirma til at forestå tilbygningen, for den opgave kunne vi ikke klare selv. Heldigvis var de dog meget lydhør overfor vores ønsker og behold til pågældende tilbygning, så de korrigerede os blot eller kom med alternative løsninger, hvis vi kom med ideer, som byggeteknisk absolut ikke kunne lade sig gøre. Men tilbage til den føromtalte jordkørsel.

Lige før vi satte det endelige byggeprojekt i gang, gik op for os, at vi både havde behov for at få fragtet jord væk fra matriklen såvel som at få tilført nyt jord og andet nivelleringsmateriale. Så vi måtte have fat i Tofteng A/S for at justere på vores aftale. Men det var nu ikke et problem. Firmaet var helt med på at lave to gange jordkørsel for os, og havde vi behov for flere tur, skulle vi blot sige til, så ville vi få det til samme pris.

Bestil jordkørsel hos Tofteng A/S – de ved, hvad de har med at gøre

Som sagerne står nu, har vi stadig ikke holdt mini-rejsegilde på vores tilbygning, men jordkørsel er overstået, og vi har kun lutter roser tilovers for Tofteng A/S og deres jordkørsel. Nu ved vi ikke, om vi nogensinde får behov for deres assistance igen, men får vi brug for jordkørsel en gangen gang, bliver det helt klart Tofteng A/S, som vi ringer til igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *