AO har opkøbt Billigvvs

Jeg har netop fået installeret nyt badeværelse, køkken og bryggers, og en ting som har været tilfælles med de forskellige VVS mænd, jeg har haft løbende i et par uger, er at alle haranbefalet at der købes VVS produkter, eksempelvist presrør & fittings, gennem AO. Derfor fik jeg under forløbet en lyst til at vide mere om virksomheden, og hvad det egentlig er som de gør bedre end andre grossister på markedet for EL og VVS handel – man er vel en anelse nysgerrig. Nå her kommer det:

AO, eller Brødrene A&O Johansen, startede op i år 1914, det vil sige godt 102 år siden, som en familieejet virksomhed – i dag er den børsnoterede virksomhed vokset sig så stor, at de besidder 49 butikker i Danmark, 6 i Sverige samt 1 i Estland, som administreres af 625 medarbejdere, hvilket gør dem til Danmarks største grossist indenfor EL & VVS handel.

AO har i adskillige år haft et gigantisk sortiment af produkter inden for EL og VVS, hvor det kan ses via diverse anmeldelses portale, at de er vældig anerkendt for deres kendskab til produkter såvel at tilpasse sig kundernes behov i en unik service og gode garantiordninger – dette er såvel også en af grundende til at AO blev kåret som Danmarks bedste leverandør i branchen på Danske Klokalmestres fagmesse tilbage i år 2012. Derfor kan man måske godt blive lidt trist over, at man som privat forbruger, ikke har mulighed for at købe gennem AO – de varetager nemlig kun efterspørgsel fra erhvervsvirksomheder.

I min videresøgend fandt jeg dog til den store tilfredsstillelse ud af, at AO har overtaget en af Nordens største onlineforhandlere af VVS-artikler, Billigvvs.dk, der specialisererer sig i salg til den private målgruppe og mindre erhvervsvirksomheder i Danmark, Sverige og Norge.  Nu har jeg brugt siden en to gange til køb af enkelte varer, og jeg må sige at jeg ikke har nogle negative kommentarer at sætte på den service jeg har oplevet – det hele er i top og derfor får Billigvvs ligeledes min anbefaling!