Et intelligent hus ved når der er fare på færde

Jeg er netop begyndt at lede efter alle de muligheder der er omkring at sikre huset der hjemme – og det kan da sikkert også bruges på arbejdspladsen. Grunden til min pludselige paranoia er at min kæreste og jeg skal have et barn, og foruden alle de obligatoriske børnesikringer som nu er monteret praktisk talt alle steder i huset, så vil jeg gerne være sikker på, at alt der kan gå galt er tænkt i møde inden.

Dertil kommer, at vores naboer på begge sider af huset har haft indbrug inden for meget kort tid, og vi tror at den eneste grund til, at det ikke har været vores hus de er gået på rov i, er fordi vores hæk ind til dem der bor bag os, er så kort pt. at de ville kunne se alt hvad der sker, hvis nogen bryder ind. Men siden jeg ikke kan ligge alt ansvaret som vagthund over på dem, og det faktum at hverken jeg eller min kæreste gider at holde den hæk klippet, så har jeg nu ledt lidt rundt efter gode råd og udstyr, til at blive advaret, når der sker indbrud.

Det Intelligente Hjem har jeg fundet en hel del godt, som jeg har tænkt mig at anskaffe efterhånden som jeg får råd. Udover alarmer der er styrret af forskellige faktorer, så er der også apparater til at regulere lys, varme osv. i hjemmet. Det er super smart, og så behøver man ikke selv tænke over at gå rundt og indstille alt i Danmarks omskiftelige vejr. Det kommer også til at spare en del penge for os, fordi vi aldrig kommer til at bruge mere energi og varme end lige præcis den der er brug for. Så på alle måder vinder man lidt, når man begynder at lede rundt i de har ting.

Næste skridt blive at få en baby-alarm der også selv kan fodre babyen om natten.