Hvad er CRM og hvad betyder det for din forretning

Hvis din virksomhed ikke bruger et CRM system til at sætte jeres oplysninger og informationer i system, så skal i starte i dag. Der er ingen grund til at lade være, for det vil spare din virksomhed en masse spildtid, penge og frustrationer.

Hvad er CRM?

Hvis du er i tvivl om, hvad CRM er, så er CRM en løsning der er udviklet til at gøre livet lettere for dig og din virksomhed. Systemet samler alle de excelark og websites du og dine kolleger ellers benytter jer af, når I skal registrere timer, opgaver eller andet. Med en CRM løsning er det slut med at lede efter de rigtige filer for at registrere det ene og det andet. Det er kun én side at gå ind på, for at få alle de informationer I samler og deler med hinanden for at kunne udføre jeres arbejde.

Og der findes CRM løsninger til næsten alle brancher, så systemet kender netop din virksomheds behov for hvad dr skal sættes i system og struktureres.

Hvad er fordelene ved CRM?

Ved at bruge et CRM system, sparer du og dine kolleger en hel masse tid og frustrationer. Det er den helt store fordel ved CRM. I skal ikke længere bruge tid på, at lede efter og finde mapper, hvor bestemte ting skl registreres, og så derefter åbne nye filer igen, for at registrere noget andet. Det kan være uoverskueligt at finde rundt i, man kan glemme hvor man kom til, og det kan være svært at huske navne på alle de filer og hjemmesider der skal registreres oplysninger i. I et CRM system kan du finde alt dette let og overskueligt, uden at behøve at rige hårene ud af hovedbunden  i processen.

Så skynd dig at integrere en CRM løsning i din virksomhed, så igen nogensinde igen, skal bruge mere tid på registrering end på det faktiske arbejde. God dag og god fornøjelse med din virksomheds videre drift.