Det er let at få din iPhone reparation hurtigt igen

Jeg havde smadret skærmen på min mobil for et lille år siden, og da jeg tog den til reparation, gik der en uge før jeg fik den igen. Jeg troede egentligt det var en meget almindelig skade, så jeg var ikke sikker på, hvorfor det skulle tage så lang tid.

Nu er mit ladestik så ved at være lidt sløvt, og kan ikke rigtigt altid connecte med det stik jeg sætter i den – hverken når jeg tilslutter den opladeren eller gennem computeren eller andre devices. Det er lidt træls, og derfor tænker jeg, at den skal til reparation igen, for jeg er ret træt af, at jeg kun kan få den til nogenlunde at oplade, så den har et hjørne t stå op ad, så den står på højkant, og presser ned på stikket, for at få ordentlig forbindelse.

Det er en iPhone 6 reparation i københavn det drejer sig om, og jeg tror jeg har fundet det perfekte sted, der har erfaring og rutine nok, til at kunne love mig, at jeg får min mobil tilbage inden for en time. Det er virkeligt fedt, og en time kan man godt lige klare. Stedet hedder iRepair, og ligger i Valby, som det nærmeste. Deres teknikkere er uddannede og har arbejdet for alle de store mobilproducenter, så det kan ikke gå helt galt. Og så kan jeg – modsat, der jeg var forbi med den for et år siden – låne en mobil i den meget korte tid, som jeg skal undvære. Ved ikke om det er noget jeg har tænkt mig at benytte mig af. Jeg kan jo knap nå ind og handle i mellemtiden, så det er nok ikke det største problem.

Jeg er glad for at jeg har fundet det, for jeg ville ikke kunne være foruden min iPhone 6 i en helt uge igen, da jeg denne gang ikke har nogen gammel mobil liggende, som jeg kan bruge imens, og det er nok de færreste, der kan undvære telefonen i længere tid anno 2016.