Mere sport – mere energi

Body-sds der både har skrevet om arsenik i vores mad og bisphenol i konserves har enormt meget fokus på kroppen, og er lidt alternative i deres syn på hvordan den kan behandle sig selv.

De tilbyder både behandlinger af kroppen, trænings-sessions, udrensningskurser og kropsterapeut uddannelse. Det sidste er mest til dem der er meget interesserede i kroppen!

De virker, med alle de kompetencer, meget troværdige, og skønt jeg er meget kritisk over for alternative behandlingsmetoder, så overvejer jeg alligevel om jeg skulle melder mig til noget træning eller høre hvad de ellers kan hjælpe mig med.

Jeg vil gerne omlægge mit liv lidt, fordi jeg føler, at jeg har fået meget lidt energi her de seneste år. Det har rsulteret i, at jeg kommer mindre og mindre ud, og nogen gange også går glip af ting jg ellers gerne ville, fordi jeg ikke orker og ikke kan finde energien og motivationen til at komme op af sofaen eller sengen.

Apropros sengen, så er det også en større og større kamp hver dag, at komme op om morgenen. Og det sker ofte at jeg sover over mig. Det er naturligvis sværeste de dage jeg har fri, fordi der så ikke er noget der tvinger mig op. Men på de dage jeg skal arbejde eller har aftaler, er jeg første oppe i aller sidste sekund, og meget lidt oplagt til hvad jeg nu skal ud til. Ikke fordi jeg ikke har lyst til det, men fordi jeg – uanset hvor meget eller lidt søvn jeg har fået den nat, altid er helt tom for energi.

Derfor er jeg nu begyndt at spekulere i omlægning af kost og vaner. Det må være noget min kop mangler, for det føles som om jeg er en computer på standby. Når jeg vågner er det som om jeg aldrig rigtigt som, men mere bare stod og ventede i hjørnet. Det er udmattende!