Et fremtidssikret kasseapparat – Software på tværs af enheder

Det kan være nemt at overse og styre vigtige områder f.eks. Kundernes efterspørgsel på en vare, tilpasning af lageret, flowet af varer og kunder gennem butikken, og planlægning af bemanding. Økonomien hænger tæt sammen med butikkens omsætning, og det er derfor vigtigt, at alle faktorer spiller sammen, når man driver en forretning.

Et online kasseapparat er et webbaseret kassesystem, der giver forretningen mulighed for at ekspedere fra flere forskellige kasseapparater via en sikker internetforbindelse.

Gør kassetransaktioner og kreditkortbetalinger mere enkle med et web-baseret kasseapparat, der samtidig gør det kan køre med flere kasseapparater.

Du får up-to-date og realtime rapportering om status på salget i butikken. Du får et komplet overblik over alle transaktionerne i kasseapparaterne, og alt hvad du skal gøre, er blot at logge ind.

Et online kasseapparat er samtidig også omkostningseffektivt, fordi der ikke skal tilkøbes specialudstyr som f.eks. Hardware eller software, for at kunne bruge det.

DdD POS kasseapparat kan integreres med valgfrit udstyr bl.a. printere, kortswipers, kasseskuffer og stregkodescannere.

Fordele med online kasseapparat

  • Nemt at integrere med andre kasseløsninger
  • Ubegrænset tilslutning af kasseapparater
  • Mobil betjening af kunder i hele butikken
  • Alle betalingsformer inkl. MobilePay, Swipp
  • Rapportering og lagerstyring i backoffice
  • Fungerer selv om signalet er tabt
  • Høj datasikkerhed

Hvordan fungerer det?

At kende sine kunders præferencer og adfærd, muliggør at man kan skræddersy udbuddet, så man kan matche de aktuelle kundegrupper.

Med data fra POS-løsningen sikrer man, at forretningen kan træffe de rigtige beslutninger tidligt, baseret på de bedste grundlag. Udnyt mulighederne med et POS online kassesystem og opnå et bedre kendskab til kunder og deres præferencer. Læs mere om POS kasseapparat her