Alt ved kontoret er blevet total renoveret – selv smerterne!

on

Håndværkerne har banke og larmet, arkitekter har rendt forvirret rundt mellem hinanden og indretningseksperter har kigget, målt, stået, kigget noget mere og lavet store professionelle armbevægelser.

Og det har alt sammen nyttet. Det har nyttet en hel masse. Udover at lokalerne er blevet store, flotte, hyggelige, optimale og rare at være i. Udover at funktionen og indeklimaet er steget til hidtil uanede højder, der havde overgået selv den kreative afdelings vildeste drømme. Udover at alt er nyt og forbedret, så er der én ting, der er blevet lavet om, som vi alle på kontoret nu her 3 uger efter opdager, hvor stor betydning, det har for vores arbejdsliv.

Noget der har været så præcesrende og dog fuldstændigt usynligt indtil nu. Noget vi ikke havde tillagt en egentlig værdi indtil det ikke var der mere. Indtil nu.

Jeg snakker om ryg-, skulder- og nakkesmerter. Ja. Dette har renoveringen også taget væk. Pist væk. Ud med det gamle, ind med det nye. For sammen med det gamle tapet, de ødelagte kartoteks skuffer, den forældede kopimaskine og det plettede linoleumgulv. Sammen med dette, i en trist baggård mellem skraldespande og containere, står alle vores gamle kontorstole.

Og i vores kontor står nu nye og forbedrede modeller. Til de har medlidenhed med de gamle, som var de den lille pige med svovlsikkerne, så er jeg nødt til at lade disse djævle bekende kulør. For den lille pige med svovlstikkerne var ikke så sød og god, som det ser ud nu, hvor hun er trist. Hun var en ren sadist, med lange klør og dårlige manerer… ja jeg snakker stadig om vores gamle kontorstole.

Men i dag har vi nye kontorstole fra iStol.dk, og stemningen er lettere, når man ikke bliver tyraniseret hver dag man møder ind af sin siddeplads. Det kan ikke andet end anbefales.